Om deldig

Deldig.dk er stedet hvor du kan dele dine oplevelser og tanker gennem en personlig blog eller åben dagbog. Det er også her du kan få personlige svar på dine spørgsmål, i stedet for upersonlige søgeresultater fra søgemaskiner.

Her kan du trygt dele dit liv og dagligdag – du kan dele alle de tanker, oplevelser, udfordringer, glæder og sorger som fylder i dit liv lige nu. Du kan deltage anonymt, så du kan være helt dig selv uden behov for den selviscenesættelse man så ofte ser på andre sociale netværk.

Vi lægger meget stor vægt på en god omgangstone, respekt for forskellighed og at her er hyggeligt at være. Og vi glæder os til at byde dig velkommen og læse hvad du har at dele med os.Blog eller åben dagbog

På deldig kan du få en gratis blog og samtidig blive en del af et aktivt og venligt blogfællesskab. Du kan bruge din blog som en personlig blog om dit liv, som rejseblog eller hobbyblog. Du kan også bruge bloggen som en log over personlige projekter som vægttab, ny livsstil eller udfordringer i dit liv lige nu.

Du kan også bare gøre som de fleste af os gør, nemlig bruge bloggen som en slags åben dagbog, hvor vi skriver om vore dagligdag, oplevelser og de tanker vi går og tumler med og som egentlig bare har brug for at komme ud. Fordelen ved at skrive denne type blog frem for en klassisk dagbog som ligger låst hjemme i natbordet er, at andre kan give feedback på det vi skriver. Samtidig kan vores skriverier virke både inspirerende og forløsende for andre som måske oplever eller tænker de samme ting.

Spørg et menneske

Søgemaskinerne på nettet kan give svar på mange spørgsmål, men de kan ikke give et personligt svar på lige netop dit spørgsmål. I vores spørgsmål og debat sektion, kan du spørge til andres mening eller erfaring om et emne.

En anden styrke ved deldig er den store mangfoldighed - brugerne her på siden har forskellige baggrunde. Her er brugere af begge køn og med en meget stor aldersspredning fra omkring 17 til 90 år. Det kan være meget værdifuldt, for input fra andre som ikke lige er en del af ens indre cirkel - og det kan være både udviklende og lærerigt. Og så giver det mulighed for at se tingene fra flere forskellige vinkler.

Hvem henvender deldig sig til

Deldig.dk henvender sig til alle voksne danskere, gamle som unge. Her er rigtig mange forskellige mennesker med forskellig baggrund og som er forskellige steder i livet - noget af det eneste vi alle har til fælles er, at vi gerne vil dele os i et åbent fælleskab hvor der er fokus på den gode og positive omgangstone. Mens mange andre steder på nettet handler om at samle folk i små grupper som har helt samme interesser og holdninger, ser vi her vores mangfoldighed som en stor styrke, der kan bidrage positivt til vores udvikling og selvopfattelse og ikke mindst give nogle vinkler på emner vi ellers ikke havde fået.

Hvem er deldig ikke for

Deldig må kun bruges til private formål, vi tillader ikke virksomheder, foreninger og link-spammere her inde. Din blog / dagbog handler og dig og dit liv, ikke det du vil sælge eller overbevise andre om. Er du typen som har lidt svært ved sige tingene på en pæn og venlig måde, så er deldig heller ikke det rigtige sted for dig. Og hvis du er under 17 år, så er dette heller ikke det rigtige sted, da siden henvender sig til unge og voksne, men ikke børn.

Hvordan kommer du i gang

Det kan du desværre ikke, da deldig nu er lukket!